• Home
 • Vacature Online Marketeer

Online Marketeer

thyssenkrupp Home Solutions is marktleider in trap-, huis- en platformliften en een dochteronderneming van thyssenkrupp AG. Deze wereldwijde gediversifieerde industriële groep met 155.000 medewerkers realiseert een omzet van 41 miljard euro en heeft klanten in meer dan 80 landen. thyssenkrupp Home Solutions is in België marktleider en is al meer dan 60 jaar actief. Wij garanderen betrouwbare mobiliteitsoplossingen op maat van onze klanten met als doel mensen zo lang mogelijk op een comfortabele en veilige manier thuis te laten wonen. Daarnaast heeft thyssenkrupp Home Solutions ook branches in meer dan 6 landen van de Europese Unie.

Om de verdere groei van de organisatie te kunnen ondersteunen, is thyssenkrupp Home Solutions (Gent) ter versterking van de Marketingafdeling op zoek naar een enthousiaste Online Marketeer.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en veranderende markt bij een internationaal gerenommeerde marktleider met internationale groeimogelijkheden. Deze competitieve markt van trapliften en huisliften vraagt een (Google-)analytisch vermogen gecombineerd met een proactieve, creatieve en pragmatische werkwijze, waarbij je een grote mate van autonomie hebt en continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen.

Functie

 • Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie.
 • Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS.
 • Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool.
 • Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes.
 • Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt.

Profiel

 • Idealiter beschik je over een diploma hoger onderwijs in een communicatie-, marketing- of commerciële richting of je vult je diploma aan met gedegen, relevante ervaring.
 • Je leeft in Google Analytics en SEM, Social Media en Online Content hebben geen geheimen meer voor jou.
 • Je combineert creativiteit met een KPI-gedreven, analytische insteek en stelt bovenal de klant centraal.
 • Je werkt graag in teamverband en kan vlot samenwerken met onze externe partners.
 • Je taalgevoel in het Nederlands combineer je ook met een perfecte kennis van het Frans. Je communiceert heel vlot in het Nederlands, Frans en Engels.
 • De ervaring die je opbouwde in accountmanagement laat je toe om op een gestructureerde en nauwkeurige manier campagnes op te zetten en projecten van A tot Z op te volgen.

Aanbod

Je krijgt enerzijds de kans om te werken bij een internationale, gerenommeerde marktleider in een sterk groeiende markt. Anderzijds is thyssenkrupp Home Solutions in Gent nog steeds een familiale omgeving met een pragmatisch karakter en een informele sfeer waar persoonlijk initiatief sterk geapprecieerd wordt.

Je krijgt een boeiende en gevarieerde functie met een zeer grote mate van autonomie in een collegiale omgeving. Een omgeving in volle groei waar je ook jouw capaciteiten maximaal kan ontplooien. Een aantrekkelijk salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring maakt deze uitdaging compleet.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar kim.biesemans@thyssenkrupp.com. Voor vragen over de vacature kan je ons ook contacteren op het nummer 09/216 65 65.

Logo