• Home
 • Vacature Commercieel Adviseur Huis...

Commercieel Adviseur Huisliften

thyssenkrupp Home Solutions is marktleider in trap-, huis- en platformliften. thyssenkrupp Home Solutions is een dochteronderneming van thyssenkrupp AG, een wereldwijde gediversifieerde industriële groep met 155.000 medewerkers, een omzet van 41 miljard euro en klanten in meer dan 80 landen. thyssenkrupp Home Solutions is in België al 60 jaar actief en garandeert betrouwbare mobiliteitsoplossingen op maat voor zijn klanten met als doel mensen zo lang mogelijk op een comfortabele manier thuis te laten wonen.

Om de continuïteit van onze groei te kunnen waarborgen, is thyssenkrupp Home Solutions (Gent) ter versterking van de verkoopsorganisatie op zoek naar een gedreven Commercieel Adviseur Huis- en Platformen (m/v).

Verantwoordelijkheden en taken

 • Als commercieel adviseur sta je garant voor de klantentevredenheid enerzijds en het imago van het bedrijf anderzijds.
 • Je doelstelling bestaat erin de vooropgestelde verkoop van huis- en platform liften te realiseren om zo bij te dragen tot de gebudgetteerde targets. Jouw klanten zijn architecten, aannemers, aankoop- en technische diensten van publieke sectoren, rusthuizen, particulieren, etc.
 • De leads en verkoopbezoeken die door het bedrijf worden aangeleverd volg je nauwgezet op en converteer je maximaal. Je waakt over een correcte calculatie en onderhandelt binnen de toegelaten marges over prijs en leveringstermijn.
 • Je verwerkt de leads tot orders en maakt daarbij gebruik van de aangeleverde tools voor verkoop en opvolging. Een goede communicatie met de binnendiensten is hierin cruciaal.
 • Dankzij jouw ruimtelijk inzicht en oog voor design, denk je mee in een op maat gemaakte oplossing voor de klant, gebaseerd op het beschikbare productportfolio.
 • Voor onze klant ben jij het visitekaartje van thyssenkrupp als bedrijf en als merk. Je vertegenwoordigt ons op beurzen en evenementen.

Jouw vaardigheden

 • Je hebt minimaal een afgerond diploma secundair onderwijs met minimaal 5 jaar ervaring binnen een commerciële functie.
 • Dankzij jouw inlevingsvermogen en luistervaardigheden, begrijp je de behoeften van de klant en denk je mee op een adviserende en creatieve wijze.
 • Resultaten behalen is één van jouw belangrijkste drijfveren. Je geeft hierbij blijk van doorzettingsvermogen.
 • Je bouwt verder op jouw netwerk met bestaande en potentiële klanten en bent alert voor nieuwe opportuniteiten.
 • Je hebt snel inzicht in het type en niveau van jouw gesprekspartner en past jouw omgangsvorm en communicatiestijl daarop aan.
 • Je beschikt over een ruimtelijk en technisch inzicht met oog voor esthetiek. Je denkt mee met de klant om hem de beste oplossing aan te kunnen bieden die past bij zowel de technische als de esthetische wensen.
 • Naast een perfecte kennis van de Nederlandse taal heb je ook een uitstekende kennis van het Frans.

Wat bieden wij jou

Je krijgt enerzijds de kans om te werken bij een internationale, gerenommeerde marktleider in een sterk groeiende markt. Anderzijds is thyssenkrupp Home Solutions in Gent nog steeds een familiale omgeving met een pragmatisch karakter en een informele sfeer waar persoonlijk initiatief sterk geapprecieerd wordt.

Je krijgt een boeiende en gevarieerde functie met een zeer grote mate van autonomie.

Je kan bovendien rekenen op interne opleiding en binnen de groep bestaan mogelijkheden om je loopbaan verder te ontplooien.

Een marktconform bruto salaris, een pakket extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen en een bonus gebaseerd op resultaat maken deze uitdaging compleet.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar kim.biesemans@thyssenkrupp.com. Voor vragen over de vacature kan je ons ook contacteren op het nummer 09/216 65 65.

Logo